Dupa implementarea solutiei WMS, Stera Chemicals va lansa cel mai mare centru logistic de produse chimice din Romania

Stera Chemicals este unul dintre cei mai importanti distribuitori si importatori de materii prime pentru industria chimica din Romania. Compania a implementat solutia WMS de la Senior Software și cu ajutorul acesteia a scazut timpul necesar pentru pregatirea comenzilor și a automatizat taskurile recurente din depozit.

Solutia WMS Stera Chemicals

Stera Chemicals este o companie romaneasca de distributie a materiilor prime pentru industria chimica, cu o cifra de afaceri de aproape 14 milioane de euro in 2015. Conducerea companiei aproximeaza ca anul acesta afacerea va creste cu peste 80%.

Totodata, Stera Chemicals planuieste deschiderea celui mai mare centru logistic de produse chimice din Romania, cu rezervoare de stocare si procese automatizate de productie, si cu distributie catre Romania si Europa de Est. In acest sens, compania a implementat o solutie potrivita pentru managementul eficient al activitatilor si resurselor din depozit, si anume sistemul WMS de la Senior Software.

“Noi am hotarat implementarea solutiei WMS de la Senior Software pentru ca avem un plan ambitios. Practic, ne dorim sa devenim un Hub pentru Europa de Est de unde sa livram materii prime pentru industria chimica, iar fara solutiile Senior Software nu putem realiza acest lucru. Cand avem mii de paleti si multe operatiuni in fiecare zi, fara un WMS care sa ne ajute ne este imposibil

a declarat domnul Alecsandru Rasidescu, Director General Stera Chemicals.

Anterior implementarii sistemului WMS, angajatii Stera Chemicals realizau manual mai multe activitati precum managementul loturilor de marfa sau cautarea poduselor si pregatirea comenzilor. In prezent, toate aceste procese se fac automat, scazand timpii de lucru si resursele necesare. Mai mult, noua solutie acopera toate detaliile livrarilor, tipareste etichetele cu pictograme pentru marfuri (cu ajutorul unor imprimante care functioneaza cu ribon cu ceara), ofera vizibilitate mai mare asupra activitatilor, realizeaza automat inventare si alte diverse taskuri care ajuta compania Stera Chemicals sa se pregateasca pentru lansarea centrului logistic de produse chimice si sa atinga cresterea estimata a afacerii.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link