Grupul de Distributie ETA isi planifica livrarile cu solutia de optimizare rute de la Senior Software

optimizare rute

Grupul de Distributie ETA este o companie din nord-estul Romaniei, ce activeaza in domeniul distributiei de bere, sucuri, bauturi alcoolice, produse alimentare, tigari. Aceasta a implementat solutia de optimizare rute de la Senior Software, cu ajutorul careia planifica livrarea a peste 1000 de comenzi zilnic cu cele 50 de camioane din parcul auto. In urma implementarii, managerii au obtinut mai multa vizibilitate asupra activitatii de transport si au scazut costurile de livrare prin reducerea numarului de kilometri parcursi.

Solutia de planificare rute de la Senior Software ii permite companiei noastre sa isi optimizeze operatiunile de livrare, in primul rand prin faptul ca ofera un cadru de lucru in care activitatile logistice se pot evalua, cuantifica si apoi optimiza.
Beneficiul imediat este faptul ca pentru fiecare masina, pentru fiecare cursa propusa, stim cati kilometri urmeaza sa faca, in cat timp, cu ce costuri, si avem astfel posibilitatea de a analiza ulterior daca masina s-a incadrat in parametrii cursei. Rezulta de aici, pe langa garantia unor costuri minime de transport, o analiza transparenta a activitatii fiecarui om din departament pe baza careia se pot imbunatati multe aspecte organizationale.”

A declarat domnul Iulian Parascanu, Administrator Grupul de Distributie ETA.

In prezent, cu ajutorul solutiei de optimizare rute, Grupul de Distributie ETA planifica automat comenzile pe rute de livrare, in functie de zone geografice, caracteristicile produselor si ale masinilor. Astfel, atat numarul de kilometri parcursi cat si costurile de transport au scazut, iar timpul de livrare a fost diminuat. In plus, soferii nu mai sunt nevoiti sa cunoasca dinainte ruta, deoarece primesc informatii detaliate despre traseul pe care il au de parcurs.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro

close-link
close-link
close-link
close-link