Ipercomp Exim isi gestioneaza activitatea de distributie cu SeniorERP si SeniorVisualBI

solutia ERPImportatorul si distribuitorul de piese auto Ipercomp Exim isi gestioneaza activitatea cu solutiile integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Evolutia accelerata a afacerii, precum si diversificarea gamelor de produse din portofoliu, au fost cateva dintre motivele care i-au determinat pe managerii companiei sa implementeze un pachet de sisteme performante de management al afacerii.

“In viata oricarei firme vine un moment in care dezvoltarea ei e posibila doar prin implementarea unor schimbari consistente. In cazul firmei noastre a sosit momentul in care trecerea la un set de instrumente software superioare a fost o necesitate, nu doar o optiune. Am ales sa facem aceasta trecere cu ajutorul Senior Software, deoarece ofera o solutie completa ce acopera tot fluxul de lucru din cadrul companiei, este perfect adaptata domeniului nostru de activitate – distributie – si nu in ultimul rand este insotita de o echipa de consultanti cu o vasta experienta.”

A declarat domnul Bogdan Perticas, Manager Importuri Ipercomp Exim.

Inainte de a implementa SeniorERP, compania Ipercomp Exim se confrunta cu probleme precum: lipsa automatizarii proceselor de vanzare, lipsa de rapoarte complexe si intuitivitatea scazuta a sistemului utilizat anterior. Solutia ERP a integrat toate procesele intr-o platforma unica ce a dus la economisirea timpului datorita automatizarii activitatilor repetitive si a oferit transparenta asupra situatiei vanzarilor, stocurilor si discount-urilor acordate agentilor de vanzari.

Pe langa SeniorERP, managerii Ipercomp Exim au decis sa implementeze si sistemul SeniorVisualBIpentru analiza si raportare avansata. Acesta le permite managerilor sa urmareasca situatia vanzarilor per judet, agent de vanzari sau gama de produse si sa poata analiza evolutia vanzarilor pe anumite perioade.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro

close-link
close-link
close-link
close-link