Life Logistics a implementat WMS de la Senior Software

logo life logistics implementare wms softwareLife Logistics este o companie situata in zona libera din portul Agigea, care ofera servicii de manipulare si depozitare a marfurilor. Pentru a-si automatiza activitatea din cadrul depozitului, Life Logistics a ales WMS de la Senior Software. Odata cu implementarea solutiei WMS, compania a reusit sa atraga noi clienti si sa isi consolideze relatia cu cei existenti.

“Am decis sa achizitionam un sistem de tip WMS pentru ca aveam probleme pe partea de trasabilitate a paletilor, receptiile si expeditiile de marfa se faceau pe hartie, ceea ce ducea la aparitia erorilor. Odata cu implementarea solutiei WMS de la Senior Software am automatizat activitatea din cadrul depozitului, iar acum avem siguranta ca marfa primita sau expediata este in regula si nu mai avem plangeri ca am avea ceva lipsa sau ca s-a expediat ceva in plus. In prezent, suntem prima companie din Portul Agigea care are un astfel de sistem si acest lucru ne-a ajutat sa atragem noi clienti.”
A declarat domnul Ciprian Gheorghita, Administrator Life Logistics.

Cateva dintre beneficiile obtinute de Life Logistics in urma implementarii WMS sunt: optimizarea modului de lucru al angajatilor, scaderea numarului de erori aparute la receptia si expeditia marfurilor, acestea realizandu-se acum cu un scanner portabil de coduri de bare, si nu in ultimul rand cresterea numarului de clienti si a calitatii serviciilor oferite acestora.

close-link
close-link
close-link
close-link