Senior Software anunta trecerea cu succes a clientilor sai la cota de TVA 9%

Companiile care utilizeaza SeniorERP au trecut cu succes la cota de TVA 9% aplicabila produselor alimentare, valabila incepand cu 1 iunie. In cele 5 zile de la intrarea in vigoare a legii nu au fost semnalate probleme, orice solicitare venita din partea clientilor fiind rezolvata cu succes in cel mai scurt timp.

SeniorERP respecta legislatia romana in vigoare, iar orice modificare aparuta este integrata in cel mai scurt timp in sistem, fara a fi necesara intreruperea activitatii. Astfel, cu ocazia trecerii la noua cota TVA – conform OUG nr. 6/2015 pentru modificarea si completarea Codului fiscal – toate companiile care utilizeaza SeniorERP au putut sa le ofere clientilor lor inca din prima zi preturi mai scazute la alimente.

Despre Senior Software:

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenta, compania a realizat peste 250 de implementari de succes in companii de distributie, productie, servicii si retail. In prezent, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA si SeniorSCM.

close-link
close-link
close-link
close-link