Pro Activ: “Cu Senior Software, am reusit sa avem o vizibilitate crescuta asupra afacerii si asupra directiei pe care businessul trebuie sa o urmeze”

Distribuitorul de materiale pentru constructii, Pro Activ, a reusit sa diminueze impactul negativ al schimbarilor din piata asupra afacerii, sa obtina economii majore de timp si sa creasca performantele de business cu solutiile ERP si BI de la Senior Software.

Pro Activ a crescut performanta de business si a obtinut multiple beneficii, folosind sistemele moderne de automatizare a operatiunilor, furnizate de Senior Software. Compania a reusit sa diminueze semnificativ impactul volatilitatii preturilor, iar investitiile in tehnologie au ajutat echipa sa creasca profitabilitatea afacerii intr-o perioada caracterizata de instabilitate financiara.

Cu sistemele performante de la Senior Software, SeniorERPsistem software ERP pentru managementul resurselor companiei si SeniorVisualBIsoftware Business Intelligence pentru analiza avansata a datelor, distribuitorul Pro Activ a optimizat procesele de business, a redus timpul de lucru pe diverse operatiuni si a dublat cifra de afaceri.

ERP si BI au contat foarte mult in ceea ce priveste cresterea eficientei si a performantei, atat pe partea de financiar-contabilitate si achizitii, cat si pe tot ce presupune partea de controlling. De asemenea, activitatile ce tin de planificare si livrari se desfasoara intr-un timp mult mai scurt. […] Lucram mai rapid si mai eficient, iar toate aceste avantaje au dus in final la cresterea profitabilitatii.

Cand au fost implementate sistemele Senior Software, Pro Activ avea o cifra de afaceri de circa 13 milioane de euro si in jur de 400 de clienti unici deserviti lunar, iar in prezent vorbim de aproape 25 milioane euro si 600 de clienti unici. Suntem siguri si constienti de faptul ca, fara solutia de la Senior Software, impactul volatilitatii preturilor asupra zonei de profitabilitate ar fi fost unul covarsitor.

pro activ logo new 2022 testimonial comunicat
Alin Ionescu
Director Executiv - Pro Activ

beneficii obtinute

Sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI s-au pliat pe nevoile distribuitorului de materiale de constructii, gestionand optim toate segmentele de business, iar printre beneficiile obtinute de echipa Pro Activ se numara:

Operativitate crescuta in activitatile de zi cu zi

Economii majore de timp

Reducerea semnificativa a erorilor

Vizibilitate in timp real asupra preturilor

Relatii imbunatatite cu clientii

Control asupra intregii afaceri

Imbunatatirea strategiilor de business

beneficiile obtinute de echipa Pro Activ cu sistem software erp si business intelligence

De un an si jumatate, mai toti jucatorii din aceasta industrie, si nu numai, sunt afectati de scumpiri masive si vorbim aici despre dublarea preturilor intr-un timp foarte scurt, despre cresteri de zeci de procente pe trimestru. […] Evident ca noi suntem intr-o pozitie extrem de favorabila, tocmai pentru ca am pregatit si am gandit businessul de asa natura incat sa putem fi flexibili. […] Fara discutie ca ne-au ajutat instrumentele Senior Software sa putem anticipa aceste situatii, sa livram performanta si sa avem o zona de controlling foarte bine pusa la punct.

- a completat Alin Ionescu.

Know-how-ul si profesionalismul echipei Senior Software, alaturi de capabilitatile solutiilor din portofoliu, i-au determinat pe managerii Pro Activ sa inceapa colaborarea cu acest furnizor.

Despre Pro Activ

Compania Pro Activ are o experienta de peste 20 de ani pe piata distributiei de materiale de constructii si detine doua branduri proprii, OK Fix si Crizantema. Businessul distribuie si produse ale unor branduri precum: Knauf Gips, Austrotherm, Ursa, Xella, Tehnogips, Ral Color, Baumit, Brikston, Soceram etc. Printre categoriile de produse comercializate de companie se numara: vopsele lavabile, amorse, polistiren EPS si Extrudat, adezivi, diluanti si multe altele.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link