Schuller Eh’klar eficientizeza timpul si resursele cu solutiile Senior Software

Schuller Eh`klar, subsidiara din Cluj a furnizorului austriac cu acelasi nume, utilizeaza solutiile integrate de la Senior Software pentru managementul businessului. Compania a ales sistemele ERP si BI pentru a creste satisfactia clientilor, pentru a economisi timp si pentru a reduce erorile umane.

Schuller Eh`klar a inlocuit vechiul sistem ERP cu pachetul de solutii integrate pentru managementul afacerii, de la Senior Software. Furnizorul de accesorii pentru zugravit a ales softurile SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a-si automatiza activitatea si pentru a gestiona mai eficient afacerea.

Prin implementarea solutiilor software de la Senior Software putem utiliza intr-un mod cat mai eficient atat resursele umane, cat si cele financiare si materiale. In acelasi timp, ne asiguram ca obtinem rezultatele dorite conform strategiei noastre de business.

Ne dorim ca SeniorERP sa ne eficientizeze timpul si resursele si ne asteptam ca prin aceasta schimbare sa putem reduce erorile umane, iar timpul economisit intentionam sa-l alocam clientilor. Mai departe, utilizarea unei solutii de Business Intelligence ne ajuta sa avem informatii corecte si actualizate, necesare pentru a creste productivitatea si profitul firmei.

- a mentionat Janos Tamas, General Manager Schuller Eh`klar Romania.

Implementarea si colaborarea cu echipa Senior Software a fost foarte buna

Parteneriatul dintre Schuller Eh`klar cu Senior Software a inceput din nevoia unui furnizor de incredere, capabil sa ofere solutii software si echipamente hardware moderne si flexibile, care sa se adapteze nevoilor specifice ale companiei.

Un aspect foarte important pentru firma noastra este dezvoltarea. Dorinta de a aduce beneficii maxime, in calitate si fiabilitate, ne-a determinat sa colaboram cu Senior Software, deoarece sunt profesionisti si ofera solutii software si echipamente hardware performante.

Principalul motiv care ne-a determinat sa investim intr-o solutie de management al resurselor este faptul ca dorim sa sprijinim angajatii nostri si sa le optimizam munca. Timpul este important si preferam sa-l alocam clientilor in detrimentul realizarii unor rapoarte.

Implementarea si colaborarea cu echipa Senior Software a fost foarte buna. Am apreciat disponibilitatea de a asculta nevoile noastre si capacitatea lor de a adapta softul in functie de acestea.

- a completat Janos Tamas.

Despre Schuller Eh’klar Romania

Cu o cifra de afaceri de circa 5,8 milioane euro, Schuller Eh`klar Romania este subsidiara Schuller Eh`klar GmbH Austria, unul dintre cei mai importanti furnizori de unelte si accesorii pentru finisaje din Europa, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu si filiale in 19 tari. Compania din Romania are sediul la Cluj si se ocupa cu importul si comercializarea de scule si accesorii pentru zugravit, adresandu-se clientilor persoane fizice si profesionistilor din sectorul finisajelor.

close-link
close-link
close-link
close-link