SeniorVisualBI sustine procesul decizional a peste 150 de companii

SeniorVisualBI, solutia Business Intelligence pentru analiza si raportare avansata de la Senior Software, sustine procesul decizional a peste 150 de companii. Aceasta ofera managerilor acces in timp real la informatiile cu privire la articole, parteneri, vanzari, incasari, achizitii, cash-flow, profit, discounturi si multe altele. Recent a fost lansata cea mai noua versiune a solutiei ce vine cu modificari in ceea ce priveste viteza de procesare a datelor, interfata mult mai intuitiva si nu numai.

Software Business Intelligence

Sistemul Business Intelligence de la Senior Software raspunde cu succes nevoilor de raportare si analiza ale tuturor departamentelor si companiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

Implementarea unui software integrat fara a avea acces la centralizarea datelor prin rapoarte customizate in timp real nu si-ar fi avut rostul. In business adevarul sta in date. Iar daca datele nu sunt prelucrate si analizate pana la amanuntul care poate fi decisiv, managementul nu poate lua masurile necesare dezvoltarii sau salvarii unui business. Un program BI te poate ajuta, ca manager, nu numai sa identifici probleme, dar si sa imbunatatesti indicatori vitali si sa planifici activitatile viitoare.”

A declarat doamna Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania - lider pe piata distributiei de mase plastice.

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza si vizualizarea datelor. Iata cateva dintre noutatile pe care le aduce cea mai recenta versiune a sistemului:

  • Reducerea de pana la 10 ori a timpului de procesare a datelor. Interogarile trimise catre baza de date se realizeza mai rapid si pot rula in paralel.
  • Imbunatatirea modului de vizualizare si analiza a datelor. Experienta de navigare este acum mai rapida si mai intuitiva datorita introducerii unor optiuni si instrumente noi de cautare.
  • Facilitarea modului de explorare a datelor prin integrarea elementelor de analiza avansata in spatiul de lucru. Noua versiune a sistemului Business Intelligence permite realizarea interogarilor catre baza de date fara a parasi spatiul de lucru. Acum indicatori precum trendurile, liniile de referinta sau previziunile pot fi afisati direct in grafic.
Articolul anterior
Heinrig Distribution isi gestioneaza activitatile din depozit cu SeniorWMS
Articolul următor
Senior Software anunta trecerea cu succes a clientilor sai la cota de TVA 9%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

close-link
close-link
close-link
close-link