3 motive sa incluzi si achizitia de software in proiectul tau de dezvoltare a afacerii

Obtii mai mult control asupra afacerii

Un software integrat de business management iti ofera o imagine de ansamblu asupra afacerii si iti permite sa iei decizii informate in timp util.

Automatizezi procesele interne

Cresti productivitatea prin utilizarea de solutii specializate pe tipuri de activitati: productie, logistica, vanzari online, pe teren si nu numai.

Ai mai multe sanse la finantare externa

In cadrul unor linii de finantare de stat sau europeana, sansele ca proiectul tau sa primeasca bugetul solicitat cresc daca incluzi si licente software.

Iata ce spun cateva dintre companiile care au implementat solutiile noastre:

In ultimii ani am simtit nevoia unei mai bune integrari a solutiilor, dar si o mai buna adaptare la legislatia si stilul de lucru local. Dupa o analiza serioasa, pachetul de solutii Senior Software a fost cel care a raspuns cel mai bine acestor nevoi si cel care ne-a convins prin adaptarea remarcabila la legislatia romaneasca si la realitatile mediului de afaceri local

Radu Muntean, Director Comercial Baneasa Moara & Baneasa Paste

SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lasand insa loc si pentru o dezvoltare viitoare. Pe tot parcursul discutiilor, echipa Senior Software a dat dovada de profesionalism, incredere in fortele proprii si un entuziasm molipsitor. Criteriile din care a rezultat alegerea noastra au fost compatibilitatea cu cerintele Walmark si un pret corect.

Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark Romania

Am ales solutia integrata de la Senior Software si marturisesc ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Echipa este formata din oameni cu vaste cunostinte informatice, contabile si de gestiune, metoda lor de training si implementare este bine pusa la punct, astfel incat toti angajatii sa fie confortabili cu notiunile necesare operarii sistemului

Aristide Caranda - Director General Caranda Baterii

Aveam nevoie de un software eficient si flexibil, iar Senior Software a fost furnizorul care a inteles foarte bine nevoile noastre si ne-a oferit cea mai buna solutie din punct de vedere calitate/pret. Cateva dintre beneficiile pe care le-am obtinut in urma implementarii sunt: operarea simplificata, reducerea erorilor umane, trasabilitate, securitatea datelor, un sistem de raportare eficient

Mihai Muresan - Director IT Herlitz Romania

Interesat de achizitia de software cu surse de finantare externe?

Completeaza formularul alaturat iar unul din consultantii nostri te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta despre sursele de finantare disponibile si necesitatile tale in materie de software de business.

sisteme erp crm sfa tms e-commerce cu fonduri europene

* Politica de confidentialitate
Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link