Anticipeaza schimbarile din piata si planifica inteligent productia

Afla cum poti reduce timpul de productie cu pana la 50%!

Scopul planificarii activitatii de productie este de a reduce timpul si costurile aferente acesteia. Solutia oferita de Senior Software reuseste acest lucru pentru ca te ajuta sa stabilesti exact ce sa produci, cand sa produci, pe ce echipamente si cu ce oameni.

“Pentru a-ti vinde cu succes produsele, trebuie sa ai in vedere modul in care materiile prime sunt furnizate, cum are loc livrarea, tendintele si fluctuatiile din comportamentul clientilor si multe alte aspecte bine-cunoscute de catre companiile de productie. Sistemul modern APS dezvoltat de Senior Software este conceput pentru a sprijini strategii eficiente de gestionare a lantului de aprovizionare, precum cea a turnului de control.”
Citeste articolul complet: Cum imbunatateste un soft de planificare a productiei performanta companiei?

Solutia APS (advanced planning and scheduling) de la Senior Software ofera:

RAPIDITATE IN PLANIFICARE

Datorita tehnologiei de ultima generatie, solutia APS ofera posibilitatea de generare a mai multor planificari optime intr-un timp foarte scurt.

VIZIBILITATE ASUPRA OPERATIUNILOR

Culorile, casetele de mesaje sau de dialog si alertele pot fi personalizate pentru a evidentia impactul modificarilor sau oportunitatile de ajustare a planificarilor.

INTERACTIVITATE CRESCUTA

Planificatorul poate sa manipuleze programarea, sa modifice prioritatile comenzii si sa adauge activitati de mentenanta a resurselor cheie, cu actiuni de tip Drag and Drop.

ANALIZE DE TIP
„WHAT IF”

APS ofera instrumente de analiza pentru probleme precum comenzi urgente sau caderi de resurse si posibilitatea de testare a scenariilor alternative pentru rezolvarea acestora.

Afla mai multe despre solutiile pentru producatori si cum te pot ajuta acestea sa cresti productivitatea!

Alege solutia APS si vei beneficia de:

60% Reducere a timpului de planificare
50% Reducere a stocului de materii prime
50% Reducere a timpului de productie
20% Crestere a productivitatii fabricii

Clienti Senior Software

Studii de caz & Articole utile

TeraSteel isi gestioneaza cele 3 fabrici pe care le detine in Romania si Serbia cu ajutorul softului APS de planificare a productiei. Dupa implementare, compania a majorat productia…

close-link
close-link
close-link
close-link