Cipcos Mar isi gestioneaza afacerea cu
ERP si BI de la Senior Software

Cipcos Mar, producator si distribuitor de materiale de constructii din judetul Arges, a inlocuit aplicatiile anterioare de management al afacerii cu pachetul de sisteme integrate de la Senior Software. Solutiile ERP si BI alese au contribuit la automatizarea operatiunilor si au eficientizat activitatea celor 190 de angajati ai companiei.

Intrucat afacerea Cipcos Mar este intr-o continua crestere, ajungand la o cifra de afaceri de peste 38 milioane euro, managementul a fost nevoit sa opteze pentru un pachet software avansat si flexibil, care sa sustina afacerea si sa permita gestionarea eficienta a tuturor resurselor.


beneficii obtinute

Printre beneficiile mentionate de catre Cipcos Mar, in urma implementarii solutiilor SeniorERP – sistem ERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – software Business Intelligence pentru analiza datelor, se numara:

Accesarea, in timp real, a datelor legate de stocuri, clienti si furnizori

Transferul automat al stocurilor de materii prime in produse finite

Eficientizarea timpilor de operare, a proceselor din productie si a celor din distributie

Obtinerea unui control sporit asupra costurilor

Analizarea evolutiei vanzarilor si a profitabilitatii realizate in functie de furnizor, grupe de produse sau produse

Cresterea productivitatii angajatilor

Vizibilitatea integrala asupra afacerii

Cipcos Mar isi gestioneaza afacerea cu ERP si business intelligence

Cu noul ERP, am obtinut situatii mult mai clare si precise privind productivitatea fiecarui departament si activitatea pe care o desfasuram, intr-un timp optim […] Sistemul de analiza a datelor BI a venit ca o completare a ERP-ului si ne-a oferit acces rapid la rapoarte si analize, care necesitau un timp mare de lucru in aplicatia veche.

Marius Constantin
Proprietar Cipcos Mar Complex

Pe langa sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI, compania de materiale de constructii a implementat sistemele SeniorHR (prin care a simplificat modul in care afacerea gestioneaza aspectele legate de forta de munca) si SeniorB2C (prin care a simplificat toate operatiunile legate de comertul online).

Despre Cipcos Mar Complex

Cipcos Mar Complex a fost infiintata in anul 1994 si are ca principale domenii de activitate productia de tigla metalica si uluca metalica si distributia de materiale pentru constructii. Businessul se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si celor fizice. Printre furnizorii societatii se numara: Wienerberger (Porotherm), Elpreco, Saint Gobain Weber, Rigips, Isover etc.

Cipcos Mar a inceput colaborarea cu Senior Software ca urmare a feedback-ului pozitiv oferit de unul dintre partenerii companiei, care utiliza deja o solutie oferita de acesta.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link