Verdon Solution: “Cu SeniorERP prelucram repede comenzile, cu o eroare foarte mica, chiar deloc”

Unul dintre pionierii comertului agricol online din Romania, Verdon, si-a optimizat procesele de business si a obtinut control crescut asupra afacerii, ca urmare a utilizarii de sisteme moderne, ce au permis automatizarea fluxurilor de lucru si conectarea diferitelor zone ale businessului. Cu ajutorul softurilor ERP si BI de la Senior Software, distribuitorul proceseaza zilnic sute de comenzi, fara erori, dispune de un mod de facturare simplificat si are acces in timp real la analize si rapoarte complexe.

Cu o cifra de afaceri de circa 40 de milioane de lei, compania din Sibiu beneficiaza de procese de lucru conectate si detine control si vizibilitate sporita asupra businessului, de cand a inlocuit vechiul program informatic cu solutiile moderne SeniorERP soft ERP pentru gestionarea resurselor si SeniorVisualBIsoft de Business Intelligence pentru analiza si raportare, de la Senior Software.

Datorita sistemelor software perfect integrate, distribuitorul Verdon isi gestioneaza optim stocurile, opereaza fara probleme comenzile clientilor si contureaza usor strategii eficiente de business, folosind informatii actualizate si previziuni cat mai exacte. Procesele din companie au fost imbunatatite si ca urmare a conectarii sistemelor furnizate de Senior Software cu magazinul online al distribuitorului si, totodata, cu programul de management al depozitului, dezvoltat intern de echipa Verdon Solution. Astfel, societatea beneficiaza de un flux neintrerupt de lucru si acuratete maxima.

Schimbari pozitive au aparut imediat dupa implementare: fluxuri bine stabilite, finalizarea unei comenzi intr-un ritm accelerat, administrarea simpla a partenerilor, clientilor, comenzilor, stocurilor, vanzarilor, dar si a zonei de contabilitate, inclusiv e-Factura. Transmiterea de date se face cu usurinta dintr-un sistem in altul, ceea ce ne ajuta sa prelucram repede comenzile, cu o eroare foarte mica, chiar deloc. Fara SeniorERP nu am fi putut procesa volumul mare de comenzi. Cel mai mult ne-a ajutat in organizarea companiei intr-un singur sistem […].

Este foarte important sa te inconjori cu oameni care stiu ce fac si au viziune asupra viitorului, cum sunt cei de la Senior Software, care sunt capabili, cunosc legislatiile si partea de contabilitate si-ti inteleg viziunea, oferindu-ti exact tehnologia de care ai nevoie sa te dezvolti.

Verdon Solution si-a optimizat procesele de business cu ERP si BI
Claudiu Taranu
CTO - Verdon Solution

beneficii obtinute

Compania din Sibiu gestioneaza eficient cele 7000 de articole din portofoliu si proceseaza din doar cateva clickuri sute de comenzi pe zi, iar printre beneficiile pe care Verdon le-a inregistrat cu sistemele Senior Software se numara:

Preluarea si procesarea comenzilor intr-un timp cu mult mai scurt

Operativitate crescuta in activitatile de zi cu zi

Automatizarea fluxurilor de business

Acces rapid la informatii de interes, actualizate in timp real

Generarea de rapoarte si analize complexe

Control si vizibilitate end-to-end asupra afacerii

beneficii obtinute de verdon solution cu sistem software erp si business intelligence

Marele avantaj oferit de SeniorERP este faptul ca putem gestiona atat comenzile pentru care avem stoc, cat si pe cele pentru care nu avem stoc suficient […] Facturarea se face extrem de simplu, din cateva clickuri […]. Am integrat cu succes sistemul ERP cu platforma PrestaShop, dar si cu programul WMS, dezvoltat in regie proprie.

Din ERP mai putem genera rapoarte care ne sunt de foarte mare ajutor pentru a lua decizii, iar aici BI-ul vine cu un plus, in sensul ca e mult mai usor sa vizualizezi grafic un raport. Foarte important este faptul ca, odata ce ai customizat un tip de raport, el se schimba in timp real, cronologic. Avem mii de produse in portofoliul nostru, coduri unice, structurate pe categorii si subcategorii, iar faptul ca putem genera rapoarte detaliate ne ajuta foarte mult.

Adrian Blaga, CEO - Verdon Solution

Despre Verdon Solution

Compania Verdon Solution a inceput activitatea in anul 2014 si este specializata in distributia de produse destinate agriculturii si peisagisticii. Cu o suprafata de depozitare de 2500 de metri patrati, compania din Sibiu comercializeaza prin intermediul magazinului online o gama variata de produse, precum: seminte, pesticide, ingrasamant, unelte de gradinarit, masini si scule pentru constructii si amenajari.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link