Rezultatele proiectului „Platforma inovativa pentru eficientizarea activitatii IMM-urilor din Romania”

Noutati
sigle fonduri europene 2023

Senior Software Agency SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 45, Nr. Cadastral 200670-C1, anunta finalizarea cu succes a proiectului cu titlul „Platforma inovativa pentru eficientizarea activitatii IMM-urilor din Romania”, cod MySMIS 142621. Acesta a fost cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 27/221_ap3/22.07.2022, incheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Competitivitate.

Proiectul a fost implementat la sediul social al societatii si a avut ca scop sustinerea inovarii si cresterea productivitatii societatilor mici si mijlocii din Romania, prin implementarea unei versiuni inovative de ERP si a unor servicii specializate, bazate pe aceasta versiune de produs.

In urma implementarii proiectului, Senior Software Agency SRL a creat o platforma inovativa pentru gestionarea integrata a resurselor care acopera in intregime fluxurile de lucru din cadrul companiilor, din etapa de procesare a documentelor, pana la automatizarea si planificarea activitatilor de productie si inclusiv consolidarea datelor in rapoarte intuitive, usor de utilizat si de interpretat cu ajutorul unor componente digitale de ultima generatie.

implementare proiect fonduri europene in cadrul senior software

Aceasta platforma este rezultatul final al proiectului, in cadrul caruia au fost dezvoltate 4 module ce detin functionalitatile necesare pentru a acoperi fluxurile de lucru mentionate mai sus.

Valoarea totala a proiectului a fost de 16.178.391,87 lei, din care finantarea nerambursabila a fost de 11.209.029,58 lei (valoarea eligibila nerambursabila din FEDR a fost 8.967.223,66 lei si valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national a fost 2.241.805,92 lei).

Acest proiect a fost cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 27/221_ap3/22.07.2022, incheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Competitivitate.

Iata cateva detalii despre cele 4 noi module dezvoltate de Senior Software in cadrul solutiei software ERP:

Este o aplicatie de tip SaaS multi-tenant care ruleaza in Cloud printr-o infrastructura de containere. Aceasta permite clientilor sa comunice mai eficient cu partenerii lor, oferindu-le o modalitate rapida de a realiza comenzi de vanzare si de a-si accesa informatiile cu privire la contracte, date financiare, solicitari de suport etc.

Modulul integreaza tehnologia Machine Learning, fiind astfel capabil, printre altele, sa ofere clientilor recomandari personalizate pe baza istoricului de navigare, a cautarilor efectuate si a tranzactiilor facute, sa optimizeze rezultatele cautarilor si sa le ofere suport prin folosirea de chatbots.

Modulul automatizeaza procesele de introducere a datelor in ERP cu ajutorul Inteligentei Artificale, permitandu-i sistemului sa extraga automat informatii din fisiere de tip PDF sau imagine. In acest mod, sunt eliminate erorile umane, eficienta operationala creste, iar costurile asociate introducerii manuale a datelor sunt reduse semnificativ.

A fost realizat pentru a integra datele preluate de la utilaje cu ajutorul unui sistem de tip OPC Server (Open Platform CommunicationsServer) in cadrul sistemului ERP. In plus, acesta permite calcularea necesarului de productie, planificarea operatiunilor de productie si optimizarea fluxurilor logistice prin folosirea de terminale mobile.

Este un pachet software care acopera nevoile de raportare si bugetare ale companiilor, prin automatizarea proceselor de colectare, integrare, verificare si prelucrare a volumelor mari de date generate de acestea.

Modulul este alcatuit din doua componente, respectiv una de Business Intelligence, ce transforma datele introduse in sistemul ERP in informatii care vor ajuta utilizatorii sa analizeze performanta fluxurilor unei companii si sa ia rapid deciziile necesare de management, si una de Corporate Performance Management, ce permite automatizarea proceselor de planificare si bugetare, simulare si previziune, raportare si analiza, generare dashboarduri si consolidare financiara.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

close-link
close-link
close-link
close-link