Sistemele Senior Software au eficientizat activitatea
producatorului de bauturi racoritoare “vitamin aqua”

Cu softurile Senior Software, Merlins Beverages, producatorul din Neamt al bauturilor racoritoare ”vitamin aqua”, si-a optimizat o gama larga de activitati atat din zona de productie & vanzari, cat si din zona financiar-contabila. Cu ERP si BI, liderul in Romania pe segmentul de ape cu vitamine, beneficiaza de rapoarte corecte si detaliate, avand vizibilitate si control sporit asupra businessului.

Merlins Beverages, liderul in Romania pe segmentul de ape cu vitamine, a apelat la solutiile software furnizate de Senior Software pentru a-si automatiza afacerea, incepand de la aprovizionarea cu materii prime si pana la vanzarea produselor finite.

Producatorul bauturilor racoritoare premium si a renumitelor branduri ”vitamin aqua” si ”Pop Cola” si-a imbunatatit activitatea cu solutiile SeniorERP – soft ERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – soft BI pentru analize complexe si raportari detaliate.

Cu SeniorERP reusim sa urmarim intreg fluxul de activitati si procese, de la aprovizionare materii prime si pana la vanzare, iar BI ne este util in ceea ce priveste raportarea pe diferite departamente

logo merlins negru client senior software solutie erp
Ruxandra Alexianu
CEO

Printre rezultatele obtinute cu ajutorul sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI, se numara:

Urmarirea fluxurilor de business in timp real

Asigurarea trasabilitatii in ceea ce priveste materiile prime si produsele finite

Posibilitatea de a realiza rapid analize si rapoarte de productie detaliate

Operativitate si vizibilitate sporita in zona de vanzari

Simplificarea operatiunilor financiar-contabile

Obtinerea unei viziuni de ansamblu asupra proceselor din companie

Acuratete crescuta in gestionarea datelor si realizarea cu usurinta a bugetelor s.a.m.d.

rezultatele obtinute cu ajutorul sistemelor software ERP si BI

“ERP ne ofera suportul pentru trasabilitatea materiei prime si a produselor finite. Rapoartele de productie sunt complete si usor de vizualizat, astfel incat si gestiunea a cunoscut imbunatatiri.

Pe zona de vanzari, avem o situatie mult mai clara despre activitatea agentilor de vanzari pe diversele canale de distributie pe care le deservim.”

– a completat Ruxandra Alexianu.

Impactul solutiilor Senior Software in productie si vanzari

Cu ajutorul functionalitatilor date de solutiile ERP si BI de la Senior Software, Merlins Beverages a reusit sa optimizeze intr-un timp scurt procesele din productie si pe cele din vanzari, crescand productivitatea angajatilor. In prezent, producatorul isi gestioneaza eficient resursele, poate realiza o serie de rapoarte concludente in zona de vanzari si productie, dar si in sfera financiar-contabila.

Totodata, relatia producatorului cu marii retaileri (IKA) a fost imbunatatita prin automatizarea transferurilor de documente, realizata cu ajutorul platformei EDI (Electronic Data Interchange), ale carei functionalitati sunt integrate in SeniorERP.

Despre Merlins Beverages

Merlins Beverages este un producator de bauturi racoritoare premium, din Neamt, compania fiind infiintata in 2011. “vitamin aqua”, „Merlin’s LEMONADE”, ”Pop Cola” si “VITANIMIX” sunt game de produse incluse in portofoliul companiei. Brandurile Merlins Beverages se regasesc pe rafturile tuturor lanturilor de retail din Romania, in benzinarii si magazine alimentare, acoperind atat organised trade, cat si non-organised.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link