VITACOM a redefinit procesele de lucru si a obtinut flexibilitate sporita, cu ajutorul sistemului SeniorXRP

Unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse si accesorii electronice din Romania, Vitacom Electronics, a automatizat majoritatea proceselor si gestioneaza integrat toate canalele de vanzare cu sistemul SeniorXRP de la Senior Software.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, Vitacom Electronics, distribuitor de top de produse si accesorii electronice, gestioneaza circa 12.000 de articole, care sunt comercializate prin diferite canale de vanzare, atat in Romania, cat si in tari precum Bulgaria si Ungaria.

In anul 2021, compania din Cluj a investit in tehnologii hardware de ultima generatie si in solutii integrate pentru managementul afacerii. Cu ajutorul sistemului SeniorXRP – platforma ERP de la Senior Software, Vitacom a reusit sa isi redefineasca fluxurile de lucru, sa automatizeze multiple operatiuni si sa modeleze procesele din companie in functie de nevoile businessului.

Consider ca SeniorXRP este o solutie foarte buna si astazi nu ne-am putea lipsi de aceasta aplicatie. Tehnologia este una mult mai flexibila si raspunde foarte bine nevoilor noastre.

Un lucru foarte important este ca nu mai trebuie sa ne mulam pe modele foarte stricte. Am redefinit procesele, le-am simplificat si le-am eficientizat […], sunt foarte accesibile si putem foarte usor sa facem imbunatatiri.

logo vitacom actualizat implementare seniorxrp
Vasile Andrei Vita
Manager General - Vitacom

Beneficii obtinute

Printre beneficiile obtinute de catre Vitacom, ca urmare a investitiilor in tehnologie, se numara:

Acuratetea si viteza crescuta in procesarea comenzilor

Cresterea flexibilitatii in desfasurarea activitatilor

Gestionarea integrata a canalelor de vanzare

Acces rapid la date de interes

beneficiile obtinute de catre Vitacom ca urmare a investitiilor in tehnologie

SeniorXRP este perfect integrat cu sistemele WMS – pentru managementul depozitului si SeniorAWB – pentru optimizarea livrarilor, alte doua solutii din portofoliul Senior Software. WMS controleaza sistemele si robotii din centrul logistic Vitacom, pentru executarea optima a proceselor de prelucrare comenzi din depozit. Totodata SeniorAWB face posibila identificarea rapida a celui mai potrivit curier pentru fiecare comanda in parte. Astfel, Vitacom a reusit sa obtina control si vizibilitate asupra intregii afaceri.

SeniorXRP este integrat cu WMS si SeniorAWB. Datorita legaturii cu WMS, comenzile din SeniorXRP sunt transmise rapid si corect in zona de picking, spre a fi pregatite pentru livrare, iar orice informatie despre produse si stoc, stadiul pregatirii comenzilor din depozit si nu numai, este vizualizata usor in ERP. Solutia pentru livrari este, de asemenea, una foarte buna.

- a mentionat managerul general al companiei Vitacom Electronics.

SeniorXRP este o platforma de dezvoltare de tip ERP, web-based, dezvoltata de catre Senior Software si se adreseaza companiilor care isi propun sa gestioneze cu usurinta resursele, volumele mari de date si fluxurile complexe ale afacerii. Solutia are o interfata extrem de intuitiva si include functionalitati extinse de ERP, WMS, CRM, gestionare documente, portal B2B, toate regasite intr-o singura aplicatie. Printre companiile care folosesc solutia SeniorXRP se numara si Nett Front, RCB Electro 97, RAP Confectionery etc. Printre cele mai apreciate caracteristici ale sistemului SeniorXRP de catre clientii Senior Software, se numara: flexibilitate si mobilitate, integrare cu orice aplicatie existenta, posibilitatile de customizare si nu numai.

Mai multe informatii despre implementarea sistemelor Senior Software si beneficiile obtinute de catre Vitacom Electronics sunt prezentate in studiile de caz:

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link