ALIMENTE & BAUTURI

In industria FMCG agilitatea si viteza de reactie sunt esentiale pentru pastrarea nivelului de competitivitate. Companiile din FMCG duc o lupta constanta cu preferintele pietei, aflate intr-o continua schimbare, cu presiunea din partea competitorilor si cerintele retailerilor. De aceea, sunt nevoite sa monitorizeze permanent costurile operationale si sa ia decizii strategice cat mai prompt, pentru a ramane in joc.

De obicei, activitatea in cadrul companiilor din FMCG este gestionata cu ajutorul mai multor instrumente si aplicatii diferite, implementate pe parcursul mai multor ani, care comunica adesea prin exporturi de date sau chiar deloc. De asemenea, planificarea si analiza sunt realizate pe baza a numeroase fisiere, care necesita introducerea manuala a datelor, nu contin intotdeauna detaliile necesare pentru a intelege in totalitate contextul, si risca sa fie depasite pana sa ajunga sa fie complete.

Solutia CPM raspunde acestor provocari din FMCG, aducand informatia din intreaga organizatie intr-un mediu intuitiv de analiza, simulare, planificare si analiza predictiva. Solutia le permite organizatiilor sa isi creeze doar cu drag and drop aplicatii personalizate de BI, CPM si Analiza Avansata pentru a genera eficienta, a economisi timp si bani si pentru a lua decizii de business mai bune.

Datorita flexibilitatii si a capabilitatilor sale, solutia CPM a fost aleasa de companii din FMCG pentru a:

Optimiza strategiile de vanzari si distributie

Planifica vanzarile si adaosurile comerciale

Monitoriza profitabilitatea la nivel de canal de vanzare/produs/client

Automatiza procesele manuale / realizate in Excel de planificare si previzionare bugetara

Crea dashboard-uri pentru urmarirea KPI

Elimina ruptura dintre operational si planificare

Integra intr-un singur mediu analiza si previziunea economica si financiara

Sistemul CPM ne-a ajutat sa economisim aproximativ 50% din timpul zilnic cu organizarea si prelucrarea datelor, in timp ce rapoartele oferite de solutie ne-au ajutat sa evitam pierderi de zeci de mii de euro. Totodata, ne ajuta in procesul de crestere a business-ului prin vizibilitatea pe care o avem asupra activitatilor care merg bine sau mai putin bine in cadrul Grupului Halewood

Ionut Podariu, Director Financiar Halewood Wines Romania, unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din tara

Clienti Senior Software

Gestioneaza mai usor bugetele si rapoartele companiei, cu o singura solutie – Corporate Performance Management System!

Vezi si alte industrii

Productie

Auto

Farma

Sanatate

Retail

Constructii

Energie si Utilitati

Meniu

Ai nevoie de mai multe informatii? Descarca prezentarea Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link