Demararea proiectului "Platformă inovativă pentru eficientizarea activității IMM-urilor din România"

Noutati

Senior Software Agency SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 5, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 45, Nr. Cadastral 200670-C1, Et. 1-2, derulează începând cu 22.07.2022, proiectul cu titlul “Platformă inovativă pentru eficientizarea activității IMM-urilor din România”, cod MySMIS 142621, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 27/221_ap3/22.07.2022, încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate. Valoarea totală a proiectului este de 16.178.391,87 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 11.209.029,58 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este 8.967.223,66 lei și valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional este 2.241.805,92 lei). Proiectul se implementează la sediul social până la data de 31.12.2023. Scopul / obiectivul general al proiectului este susținerea inovării și creșterea productivității societăților mici și mijlocii din România, prin implementarea unei versiuni inovative de ERP și a unor servicii specializate, bazate pe această versiune de produs. În urma implementării proiectului, Senior Software Agency SRL va crea o platformă inovativă pentru gestionarea integrată a resurselor care va acoperi în întregime fluxurile de lucru din cadrul companiilor, din etapa de procesare a documentelor, până la automatizarea și planificarea activităților de producție și inclusiv consolidarea datelor în rapoarte intuitive, ușor de utilizat și de interpretat cu ajutorul unor componente digitale de ultimă generație, acesta fiind rezultatul final al proiectului.

erp fonduri europene proiect senior software inovatie

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020
Competitivi împreună

Date de contact: Cernat Daniela – Manager de proiect, Tel.: 0734442788, E-mail: DCernat@seniorsoftware.ro

Despre Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 37 milioane RON, Senior Software este unicul furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software din Romania care pune la dispozitie un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor de cursa lunga.

Compania a pornit activitatea in anul 2003 cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, solutii de analiza si bugetare, softuri pentru logistica, productie, HR si e-commerce. In decursul celor aproape 20 de ani de existenta pe piata de solutii software, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes in toate colturile tarii, pentru afaceri de diferite dimensiuni si din variate industrii, care isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in afara tarii. Printre companiile care se regasesc in portofoliul de clienti Senior Software se numara: QFort, Regina Maria, Delaco, Porsche Romania, Dinamic 92, Sipex Company, Ocean Fish, Frigotehnica, SanoVita, Stera Chemicals, Croco, Herlitz etc.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link