Producatorul Laguna Serv si-a optimizat afacerea cu sisteme integrate de la Senior Software

Laguna Serv, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier tapitat din Maramures, a obtinut control si vizibilitate asupra afacerii, cu ajutorul unei solutii software integrate, pentru automatizarea proceselor de lucru si analiza performantelor de business. Formata din ERP si BI, de la Senior Software, aceasta ii permite producatorului sa opereze zilnic sute de comenzi, sa analizeze situatia financiara a companiei si sa identifice noi oportunitati de crestere a afacerii.

Cu o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro si un spatiu de 35.000 de metri patrati, compania din Maramures produce mobilier tapitat, pe care il distribuie atat la nivel national, prin reteaua proprie de 25 de magazine, cat si pe plan international, in tari precum Ungaria si Franta. In anul 2022, producatorul Laguna Serv a inlocuit vechiul sistem de management al afacerii cu SeniorERPsolutie software ERP pentru gestionarea resurselor si SeniorVisualBIsoft de Business Intelligence pentru analiza si raportare, de la Senior Software.

Am cautat o solutie care sa ne asigure vizibilitate si control sporit asupra afacerii, sa permita gestionarea integrata a resurselor si a canalelor de vanzare si care sa ne ofere acces in timp real la rapoarte si analize detaliate. Prin urmare, am renuntat la vechiul soft ERP, si in prezent folosim o solutie potrivita nevoilor noastre actuale, formata din sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI, de la Senior Software.

Procesam zilnic, fara erori, comenzi de ordinul sutelor si detinem control in timp real asupra stocurilor de materie prima. De asemenea, putem obtine rapoarte ce ne ofera informatii centralizate asupra situatiei financiare si putem analiza si monitoriza fiecare magazin in parte pentru a determina profitabilitatea.

laguna serv producator mobila logo mic
Alina Kertesz
Asistent Manager - Laguna Serv

Beneficii

Compania Laguna Serv a obtinut numeroase beneficii cu ajutorul solutiilor integrate pentru managementul afacerii, printre care se numara:

Vizibilitate si control sporit asupra intregii afaceri

Acces la informatii centralizate despre situatia financiara a companiei

Monitorizarea individuala a magazinelor, pentru a determina profitabilitatea acestora

Eliminarea riscului de aparitie a erorilor si scurtarea timpilor de lucru

Eliminarea sarcinilor manuale repetitive

Gestionarea eficienta a comenzilor de aprovizionare si a stocurilor de materii prime necesare

Generarea de rapoarte si analize detaliate

Imbunatatirea procesului decizional

Laguna Serv a obtinut numeroase beneficii cu ajutorul solutiilor integrate pentru managementul afacerii erp si bi

Toate datele de interes din companie pot fi analizate usor cu SeniorVisualBI, cu ajutorul caruia managerii Laguna Serv pot crea rapoartele si dashboardurile dorite, orice informatie relevanta putand fi adaugata printr-un simplu drag-and-drop.

Societatea si-a propus ca in perioada urmatoare sa imbunatateasca relatia cu partenerii B2B, oferindu-le posibilitatea sa urmareasca in timp real statusul comenzilor, documentele si evolutia productiei, din momentul lansarii comenzilor catre fabrica, pana la livrarea produsului.

Despre Laguna Serv

Compania Laguna Serv a fost infiintata in anul 1994 si este unul dintre cei mai importanti producatori de tapiterii si mobilier tapitat din Maramures. Societatea realizeaza productie de serie (95%) si productie de unicate (5%), pentru clienti persoane fizice si pentru industria HoReCa, produsele fiind comercializate atat la nivel national, cat si pe plan international. Cu o echipa formata din 200 de angajati, businessul isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de circa 35.000 mp. Produsele sunt vandute prin intermediul platformelor online si printr-o retea proprie de 25 de magazine fizice.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link