Atu Tech a redus cu 70% timpul de facturare,
cu ERP de la Senior Software

Atu Tech a imbunatatit acuratetea datelor si a redus considerabil timpul de facturare, cu solutia ERP de la Senior Software. Cel mai mare retailer de sisteme de securitate din Romania estimeaza ca va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri, in urma achizitiei sistemului de management al resurselor.

Atu Tech, compania din Sibiu care detine cel mai mare magazin online romanesc de sisteme de securitate, a redus cu aproximativ 70% timpul dedicat facturarii si a crescut semnificativ acuratetea datelor in urma utilizarii sistemului ERP de la Senior Software.

In urma parteneriatului cu Senior Software, Atu Tech isi administreaza mai eficient afacerea, avand in portofoliu peste 4.000 de produse si furnizand servicii printr-o retea de peste 1.000 de instalatori parteneri. Prin utilizarea sistemului SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor, retailerul online a obtinut numeroase beneficii.

Putem spune ca am economisit cel putin 70% din timpul de facturare dupa implementarea solutiei ERP si am redus numarul de erori la mai putin de 2%.

Cel mai mare avantaj rezultat din parteneriatul cu Senior Software il constituie informatia oferita. Putem vedea exact cat am vandut per stoc / per produs / per import / per client, putem exporta date in Excel si putem face diverse analize pe clienti, pe produse. Al doilea avantaj este posibilitatea de automatizare, incepand de la procesele de facturare si de gestiune a stocului, pana la conexiunea cu alte softuri, precum cel de automatizare a livrarilor – care ne permite sa gestionam mult mai usor relatia cu firmele de curierat.

logo atu tech comunicat feb 2022
Sorin Felea
Director
beneficiile implementarii solutiei erp in compania atu tech 2

Fluxuri mai rapide prin integrarea solutiei SeniorERP cu aplicatia de optimizare livrari

Din nevoia de a duce businessul catre un alt nivel de eficienta, managerii Atu Tech au decis sa renunte la sistemul clasic de facturare si gestiune si sa implementeze sistemul SeniorERP.

Alegerea softului ERP s-a datorat complexitatii acestuia, a posibilitatilor extinse de personalizare pe care le include si adaptabilitatii solutiei la cerintele pietei.

In prezent, compania Atu Tech colaboreaza cu 5 firme de curierat, iar integrarea solutiei SeniorERP cu aplicatia pentru livrari ajuta retailerul sa aleaga cel mai bun curier in functie de zona in care trebuie livrate coletele si in concordanta cu cel mai bun pret, obtinand astfel reducerea costurilor, dar si a timpilor de livrare.


Atu Tech

Importanta sistemelor integrate in bunul mers al afacerii

Pentru a eficientiza cat mai mult procesele operationale si pentru a sustine cresterea afacerii si pozitia dominanta din piata, reprezentantii Atu Tech si-au propus sa continue demersurile privind digitalizarea afacerii.

Pentru anul in curs, estimam o crestere de 15% a cifrei de afaceri, evolutie sustinuta de investitii de 1 milion de euro in consolidarea pozitiei de lider pe piata, diminuarea timpilor de livrare a coletelor, cresterea numarului de produse listate in site la peste 15.000 si suplimentarea stocurilor pentru toate categoriile, concomitent cu marirea echipei.

- a mentionat directorul Atu Tech

Despre Atu Tech

Atu Tech este o companie din Sibiu, infiintata in 2011, care ofera sisteme de securitate prin intermediul magazinului online a2t.ro, dar si servicii de consultanta si suport. Retailerul detine cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, avand in portofoliul de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control, acces, automatizari porti, interfoane si videointerfoane, dar si sisteme antiincendiu, de sonorizare si instalatii electrice.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link