Furnizorul Marbeto si-a optimizat afacerea cu sisteme integrate de la Senior Software

Unul dintre furnizorii de top din vestul Romaniei pentru industria carnii, Marbeto, si-a eficientizat activitatea cu ajutorul unor softuri performante de management al afacerii, de la Senior Software. Compania a obtinut o mai buna gestionare a proceselor de aprovizionare, stocare si vanzare si are acces la date corecte, actualizate in timp real, cu ajutorul carora traseaza directiile potrivite de business.

Cu o cifra de afaceri de circa 32 de milioane de euro, Marbeto, un important distribuitor de produse congelate, a castigat control si vizibilitate asupra businessului, cu sistemele ERP si BI, de la Senior Software. Compania din Arad a obtinut numeroase beneficii datorita capabilitatilor avansate ale solutiilor implementate, a conectarii dintre acestea si a integrarii ERP cu un soft utilizat de unul dintre partenerii de afaceri.

Marbeto pune la dispozite materii prime producatorilor si distribuitorilor de carne si produse din carne din intreaga tara. Compania dispune de multiple depozite cu temperatura controlata si de un stoc constant de aproximativ 1000 de tone de marfa congelata. Pentru a gestiona eficient toate aspectele afacerii, in urma cu 4 ani, distribuitorul a inlocuit vechile programe informatice cu solutiile SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBIsoft BI pentru raportare, analiza si vizualizare date, de la Senior Software.

Anterior parteneriatului cu Senior Software, evidenta contabila, activitatea de logistica, precum si situatia vanzarilor si a incasarilor erau tinute in trei programe diferite. Nevoia de integrare si de urmarire centralizata […] a dus la implementarea sistemelor Senior Software. Un alt criteriu la fel de important pentru noi l-a reprezentat posibilitatea de a plia cat mai strans sistemul software pe modul nostru de lucru.

Principalul beneficiu rezultat din colaborarea cu Senior Software il reprezinta posibilitatea de a superviza centralizat activitatea […]. Utilizarea sistemelor integrate ne asigura o imagine clara, transparenta si in timp real […], astfel incat sa luam mai rapid decizii corecte si sa beneficiem de un avantaj competitiv in piata.

logo marbeto new
Marius Varadi
Administrator - Marbeto

Beneficii

Printre beneficiile pe care Marbeto le-a inregistrat cu sistemele Senior Software se numara:

Acces rapid la date corecte si actualizate

Trasabilitate completa asupra stocurilor

Gestionarea optima a documentelor de natura financiar-contabila

Generarea de rapoarte si dashboarduri cu un minim de efort

Urmarirea cu usurinta a indicatorilor cheie ai afacerii

Control si vizibilitate sporita asupra intregii afaceri

beneficiile pe care Marbeto le-a inregistrat cu sistemele Senior Software

Software-ul ERP al distribuitorului de carne este integrat cu sistemul WMS implementat de partenerul companiei Marbeto, respectiv Frigo HM, un furnizor de servicii logistice 3PL. Marbeto isi stocheaza o parte din marfuri in spatiile de depozitare ale companiei Frigo HM, iar ca urmare a integrarii celor doua sisteme, comenzile de client sunt comunicate automat catre WMS pentru a fi pregatite pentru livrare. Ulterior, confirmarea de picking este trimisa catre SeniorERP, unde sunt pregatite rapid documentele de vanzare. Conectarea programelor informatice ale companiilor partenere permite o procesare mai rapida si mai precisa a comenzilor, asigurand transparenta activitatilor efectuate si imbunatatind legaturile de afaceri.

Integrarea dintre sistemul SeniorERP folosit de noi si solutia WMS utilizata de Frigo HM, ne ajuta mult pentru ca putem vedea in timp real aranjarea si pregatirea marfurilor in depozit, ce produse au fost livrate si cand […]

- a completat Marius Varadi.

Despre Marbeto

Compania Marbeto a inceput activitatea in anul 2004 si este specializata in distributia de materii prime pentru industria carnii. Furnizorul dispune de spatii de depozitare proprii si inchiriate in Arad, Bucuresti, Constanta si in afara granitelor tarii. Printre produsele vandute de Marbeto se numara: carne de porc, pasare, vita, peste si semipreparate.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link