Sustinut de sistemele integrate de la Senior Software, SensoPRO Milano a dublat numarul de comenzi procesate

Unul dintre cei mai mari retaileri online de produse cosmetice din Romania, SensoPRO Milano, opereaza zilnic mii de comenzi, fara erori, de cand utilizeaza solutiile ERP si WMS de la Senior Software. In urma integrarii celor doua sisteme, compania a obtinut o mai buna gestionare a proceselor de aprovizionare, stocare si vanzare, reusind sa-si dubleze numarul de comenzi livrate zilnic atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tari precum Bulgaria si Ungaria.

SensoPRO Milano, distribuitor de top in comertul online cu produse cosmetice, si-a eficientizat afacerea cu sistemele integrate ERP si WMS, de la Senior Software. Compania a beneficiat de o transformare completa a modului in care isi desfasoara activitatea, trecand de la pix si hartie la procese automatizate si conectate.

Cu un portofoliu de peste 16.000 de produse si vanzari provenite din 4 magazine online proprii si 5 platforme de tip marketplace, SensoPRO Milano a inregistrat o evolutie impresionanta a volumului de comenzi, dupa ce a inceput sa foloseasca solutiile SeniorERP – soft ERP pentru management resurse si WMS – soft pentru gestiune depozit, de la Senior Software. Numarul de comenzi expediate zilnic s-a dublat, distribuitorul ajungand la peste 3.000 de colete si pana la 7.000 de comenzi procesate in varf de sezon sau pe parcursul derularii campaniilor promotionale.

Inainte de parteneriatul cu Senior Software, capacitatea de livrare era de aproximativ 1.500 de comenzi pe zi. Acum, am reusit sa dublam acest numar, procesand peste 3.000 de comenzi zilnic si pana la 7.000 de comenzi in varf de sezon sau cand desfasuram anumite campanii, precum cea de Black Friday.

SeniorERP ne permite sa gestionam integrat afacerea, avand acces instantaneu la date critice. Sistemul ERP ne asigura o vedere completa asupra operatiunilor, comenzilor, dinamicii stocurilor si a indicatorilor financiar-contabili […]. Pe de alta parte, cu ajutorul WMS-ului avem o imagine clara asupra stocurilor si locatiilor acestora, putem sa planificam corect aprovizionarea, iar performanta angajatilor a fost mult imbunatatita, timpii de picking fiind redusi cu 50%.

Legat de conectivitatea dintre cele doua sisteme, pot spune ca ERP-ul functioneaza ca un creier, in timp ce WMS-ul este forta bratelor. Ambele lucreaza in perfecta sincronizare. […] Cele doua programe informatice functioneaza ca o oglinda, iar arhitectura lor ne permite sa gestionam intreaga activitate intr-un singur loc.

sensopro milano client senior software logo new
Viorel Haiducescu
Director Vanzari - SensoPRO Milano

beneficii obtinute

Printre avantajele obtinute de companie in urma utilizarii sistemelor ERP si WMS, se numara:

Adaptarea usoara la cerintele fiscale specifice atat pietei interne, cat si celei externe

Sincronizarea activitatii de compunere a kiturilor, ce pot include pana la 80 de produse, cu cererea, respectiv comenzile de vanzare aflate in sistem

Automatizarea activitatilor de picking, prin integrarea solutiei WMS cu dispozitive hands-free de scanare a codurilor de bare, precum pocket scanner si ring scanner

Identificarea rapida a produselor si trasabilitate completa a stocurilor

Gestionarea centralizata a resurselor si optimizarea proceselor de lucru din toate departamentele companiei

Acces la date corecte si actualizate in timp real

beneficii obtinute de sensopro milano cu sistemele Senior Software Romania

Suportul oferit de echipa Senior Software este un pilon fundamental in strategia noastra de afaceri. […] Acest parteneriat ne permite sa ne indeplinim obiectivele de dezvoltare, avand la dispozitie un lider de piata […], care ne asigura o crestere sigura a businessului. De asemenea, sustinerea morala pe care o primim este un alt element cheie, avand convingerea ca suntem pe maini bune si ca putem gasi solutii eficiente in fata oricaror provocari.

- a declarat Ionut Ecobescu, CEO – SensoPRO Milano

Distribuitorul si-a propus ca in perioada urmatoare sa se extinda pe mai multe piete externe si sa isi consolideze pozitia atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii, dezvoltare ce va fi sustinuta de catre sistemele Senior Software.

Despre SensoPRO Milano

Compania ofera o gama variata de produse cosmetice pentru manichiura, epilare si make-up. Acestea sunt disponibile sub cele doua branduri proprii ale societatii, SensoPRO Milano si LUXORISE, precum si sub alte marci recunoscute pe plan international. Produsele sunt comercializate in Romania, Ungaria si Bulgaria, prin platforme de tip marketplace si prin magazinele online ale retailerului, respectiv www.sensopro.ro, www.luxorise.ro, www.kitunghii.ro, www.pensulemachiaj.ro.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link