Distribuitorul Vet Diagnostic a crescut profitabilitatea
afacerii cu solutiile Senior Software

Vet Diagnostic si-a eficientizat activitatea de distributie folosind sistemele integrate ERP, SFA, BI si B2B ecommerce de la Senior Software. Acestea au ajutat la obtinerea de economii majore de timp pe diverse operatiuni si la gestionarea optima a promotiilor si strategiilor de vanzare. Dezvoltarea accelerata a afacerii din ultimii ani a permis crearea de noi locuri de munca si dublarea cifrei de afaceri, aceasta ajungand la 6 milioane de euro.

Distribuitorul de aparatura, medicamente si alte produse de uz veterinar, Vet Diagnostic, a crescut performanta afacerii si a obtinut nenumarate beneficii cu ajutorul sistemelor integrate pentru managementul afacerii, furnizate de Senior Software. Compania a achizitionat din portofoliul furnizorului de solutii software urmatorul pachet de sisteme:

  • SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor companiei
  • SeniorSFAsoft SFA pentru automatizarea fortei de vanzari
  • SeniorVisualBIsoft BI pentru raportarea si analiza datelor
  • SeniorB2Bportal B2B pentru vanzari online business to business

SeniorERP

Soft ERP pentru managementul resurselor companiei

SeniorSFA

Soft SFA pentru automatizarea fortei de vanzari

SeniorVisualBI

Soft BI pentru raportarea si analiza datelor

SeniorB2B

Portal B2B pentru vanzari online business to business

Parteneriatul cu Senior Software a inceput ca urmare a recomandarilor venite din partea altor companii care utilizau cu succes solutiile de automatizare a afacerii oferite de furnizor. Acestea, impreuna cu strategiile si investitiile realizate de distribuitor, au permis dublarea cifrei de afaceri Vet Diagnostic fata de perioada in care distribuitorul inca nu utiliza solutiile Senior Software, ajungand in 2021 la circa 6 milioane de euro.

Cu solutia ERP, dar si cu celelalte sisteme integrate de la Senior Software, e ca si cand am trecut de la un vehicul pe 2 roti la unul pe 4 roti, mult mai performant. […] Sistemele, care se intrepatrund si sunt legate unul de celalalt, ofera impreuna o solutie complexa, dar usor de utilizat, atat pentru cei de la birou, cat si pentru cei care sunt pe teren.

Am redus considerabil timpul de lucru si avem acces rapid la informatii si rapoarte ce pot fi customizate dupa necesitatile noastre. Avem in medie aproximativ 100 de comenzi pe zi, iar datorita automatizarii economisim in jur de 45 de minute per comanda la procesare.

vet diagnostic logo 2022 comunicat senior software
Andrei Vernica
Actionar - Vet Diagnostic

beneficii obtinute

Odata cu utilizarea sistemelor Senior Software, distribuitorul a reusit sa isi dezvolte afacerea si sa creeze mai multe locuri de munca. In plus, a obtinut multiple beneficii, precum:

Simplificarea procesului de introducere si facturare produse

Emiterea facturilor pentru medicamente raspectand prevederile legale

Obtinerea accesului la stocurile actualizate

Cresterea numarului de comenzi livrate in acelasi interval de timp

Gestionarea eficienta a promotiilor si strategiilor de vanzare

Control si vizibilitate sporita asupra intregii afaceri

software erp beneficii implementare vet diagnostic

Toate datele de interes din companie pot fi analizate usor cu SeniorVisualBI, cu ajutorul caruia managerii Vet Diagnostic pot urmari o serie de indicatori relevanti, precum vanzarile dintr-un anumit produs si ponderea acelui tip de produs din portofoliul de producator, rata profitului si alti KPI.

Cand am vazut ce imbunatatiri majore aduce in companie sistemul BI, m-am intrebat de ce nu am ales mai repede si solutia aceasta. Este foarte util si e mult mai interesant sa lucrezi si cu un sistem Business Intelligence, pe langa ERP.

Ne ajuta foarte mult in evaluarea corecta a relatiilor cu furnizorii, in realizarea rapoartelor de vanzari – care sunt customizate pe agenti, pe regiune, pe producatori, pe mai multe criterii in acelasi timp si sunt mult mai usor de utilizat.

- a adaugat Andrei Vernica.

Echipa Vet Diagnostic si-a propus ca in perioada urmatoare sa eficientizeze si mai mult procesul de vanzare si sa imbunatateasca promovarea produselor cu ajutorul portalului ecommerce B2B.

Despre Vet Diagnostic

Compania Vet Diagnostic a inceput activitatea in anul 2008 si este specializata in importul si distributia de produse destinate farmaciilor si cabinetelor veterinare. Businessul distribuie o gama variata de produse pentru uz veterinar, precum: aparatura, echipamente si instrumentar medical, medicamente si consumabile medicale, suplimente si vitamine, produse pentru ferme.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link