Nett Front, o afacere de familie cu o evolutie spectaculoasa,
a ales sistemul SeniorXRP

Nett Front, producator de usi si decoruri de mobilier personalizate, a inregistrat cresteri in vanzari de 20-30% pe an de cand utilizeaza platforma SeniorXRP de la Senior Software – soft ERP flexibil si scalabil. Compania produce fronturi personalizate din MDF, vopsite sau infoliate, la un cost si intr-un timp cat al productiei in serie.

Nett Front a achizitionat in anul 2016 sistemul SeniorXRP, care a fost ulterior integrat cu aplicatiile de productie. Cu ajutorul automatizarii, angajatii din back-office reusesc sa genereze si sa opereze zilnic sute de comenzi fara erori, iar clientii companiei isi pot plasa din doua clickuri comenzile in portalul din sistem, de unde sunt preluate automat in productie.

SeniorXRP este incredibil de intuitiv si ne ofera un avantaj foarte mare. Ne ajuta sa luam decizii rapide si concrete, la zi. Informatia din sistem este cat se poate de clara si poate fi utilizata de oriunde, printr-un simplu click, reducand efectiv timpii de decizie.

Comanda se introduce foarte simplu, e ca mersul pe jos. Avem clienti care introduc zeci de comenzi intr-un timp foarte scurt, fara niciun fel de problema. Simplitatea sistemului este una incredibila. E o diferenta de la cer la pamant. Generam si operam comenzi de ordinul sutelor aproape in fiecare zi, cu acelasi numar de angajati.

2022 nett front comunicat senior software sistem software erp
Matei Mircea
Manager Vanzari - Nett Front

Datorita platformei SeniorXRP, Nett Front a imbunatatit o gama larga de procese din companie, atat din zona de productie, cat si din zona financiar-administrativa, precum:

Prelucrarea automata a comenzilor de client si transmiterea lor in productie

Operarea in masa a documentelor de business

Incarcarea si descarcarea automata a stocurilor

Gestionarea comenzilor de achizitie si automatizarea receptiilor etc.

Integrarea sistemului cu celelalte aplicatii utilizate de Nett Front a fluidizat fluxul de informatii din intreaga companie, ceea ce a facut posibila conectarea proceselor de lucru si cresterea operativitatii in activitatile zilnice.

Integrarea sistemului cu alte aplicatii este destul de usoara. Noi am integrat SeniorXRP cu trei mari softuri proprii: cel de optimizare a procesului de productie, cel de urmarire a productiei si cel de ambalare si paletizare. Softul este compatibil cu sisteme bancare, de aceea am reusit sa automatizam platile catre furnizori si sa procesam extrasele bancare automat cu SeniorXRP.

- a adaugat Czink Melinda, Director Economic - Nett Front.

Despre Nett Front

Nett Front este o companie din judetul Mures, infiintata in 2006, care produce usi si decoruri de mobilier personalizate, din material MDF, in marimi atipice si standard, avand inclusiv posibilitatea de a onora si comenzi in serie. A inceput ca o afacere de familie, cu 8 angajati, iar in prezent Nett Front a ajuns la 130 de angajati si la spatii de lucru proprii de peste 10.000 mp.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link