Producatorul Mirdatod estimeaza o crestere a afacerii
la 20 mil. EUR cu sistemele Senior Software

Mirdatod Prod, producator si distribuitor de branzeturi si alte derivate din lapte, a implementat sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI, prin care a diminuat timpii de lucru si costurile. Datorita optimizarii modului de lucru, Mirdatod aproximeaza o crestere a afacerii la 20 mil. EUR in 2022.

Cu o experienta de peste 27 de ani in industria branzeturilor, Mirdatod Prod este renumita pentru produsul “Telemea de Ibanesti”. De-a lungul anilor, afacerea de familie s-a confruntat cu numeroase dificultati, in special in ceea ce priveste accesul la informatii, dar care au fost solutionate odata cu implementarea sistemelor software ERP si Business Intelligence.

Beneficiile implementarii sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI:

Acces instant la informatii definitorii;

Vizibilitate si control sporit asupra intregii afaceri;

Reducere semnificativa a costurilor si timpilor de lucru.

In momentul de fata, cu ERP de la Senior Software, lucrurile sunt mult mai facile, situatiile si informatiile vin mult mai repede. Am implementat inclusiv preluarea comenzilor pe tableta, fapt care permite transmiterea si vizualizarea stocurilor in timp real. Sistemul este de mare ajutor si in zona de productie pentru ca ne ofera, in doar cateva zeci de secunde, date despre materii prime, consum, cantitati si despre absolut orice din productie. E o diferenta de la cer la pamant fata de modalitatea de lucru de dinainte.

mirdatod prod 2022 logo_mic
David Todoran
Administrator Mirdatod Prod

Mirdatod Prod are, la momentul actual, 2 fabrici active, unde se proceseaza 80.000 litri de lapte zilnic, colectat de la peste 4.000 de fermieri. Avand in vedere volumul semnificativ de productie, compania nu ar fi reusit sa identifice usor problemele care apar si sa le remedieze rapid, fara implementarea unui pachet de softuri integrate. Mai mult, datorita solutiilor de la Senior Software, Mirdatod Prod a economisit timp si bani, prin gestionarea integrala a productiei si obtinerea trasabilitatii complete, de la materie prima si pana la produs finit.

Foarte importante sau poate chiar mai importante, sunt beneficiile pe care le inregistram in zona de productie. Aici, orice greseala de metoda de lucru, de tehnologie, de orice, se poate vedea intr-o ora si in urmatoarea ora se pot lua masuri. Fara un astfel de soft, deciziile se iau peste o saptamana, doua sau chiar peste o luna, timp in care compania pierde bani. Acum, remedierea problemelor e facuta mult mai rapid si prin costuri mult diminuate.

- a completat David Todoran

In anul 2021, Mirdatod Prod a realizat o cifra de afaceri de 13,5 mil. EUR. Analizand rezultatele deja obtinute cu ajutorul solutiilor Senior Software, producatorul aproximeaza atingerea unei cifre de 20 mil. EUR in 2022. Totodata, echipa Mirdatod Prod a inceput demersurile unei colaborari cu o companie americana, ceea ce inseamna ca produsele din fabricile Mirdatod Prod vor fi prezente si pe piata din SUA.

Despre Mirdatod Prod

Mirdatod Prod este o afacere de familie, infiintata in anul 1995, ce are ca domeniu de activitate producerea si distribuirea de branzeturi si alte produse lactate. Compania a devenit cunoscuta pe piata din Romania prin produsul ”Telemea de Ibanesti” – singurul produs romanesc cu atestat DOP, caracteristica recunoscuta la nivel european. Mirdatod Prod are 185 de angajati si detine 2 fabrici, in Ibanesti si Reghin. Produsele, precum: cascaval, branza de burduf, unt, chefir etc. sunt comercializate atat national, cat si international.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link