Kreativ: “Daca nu as fi avut solutia de la Senior Software, nu as fi supravietuit momentelor dificile din toti acesti ani”

Distribuitorul Kreativ a depasit provocarile de business si s-a dezvoltat in ritmul dorit, folosind sistemele integrate de la Senior Software. Cu ajutorul softurilor ERP, Business Intelligence si B2B, compania acceseaza oricand informatii actualizate si corecte, inclusiv de pe mobil, gestioneaza eficient cele 15.000 de produse din portofoliu si livreaza comenzile intr-un timp cu mult mai scurt.

Kreativ, afacere axata pe distributia de unelte profesionale si materiale de instalatii, foloseste de peste 10 ani sistemele furnizate de catre Senior Software. Compania din Satu Mare, realizeaza managementul integrat al afacerii cu solutiile: SeniorERPsolutie software ERP pentru managementul resurselor, SeniorVisualBIsoft Business Intelligence pentru raportare si analiza date si SeniorB2Bportal B2B pentru vanzari online business to business.

Cu o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, distribuitorul detine un portofoliu de circa 15.000 de produse de la furnizori cunoscuti din Europa, SUA si Mexic, iar solutiile Senior Software l-au ajutat sa gestioneze eficient afacerea, depasind cu succes provocarile din piata.


Solutii software integrate

Compania Kreativ a obtinut numeroase beneficii cu ajutorul solutiilor integrate pentru managementul afacerii, printre care se numara:

Vizibilitate si control sporit asupra intregii afaceri

Optimizarea proceselor de lucru si imbunatatirea relatiilor cu clientii

Acces la date corecte si actualizate in timp real

Trasabilitate completa asupra produselor

Generarea de rapoarte si analize complexe

Eliminarea erorilor si scurtarea timpilor de lucru

Preluarea si livrarea rapida a comenzilor

Imbunatatirea procesului decizional

Compania Kreativ a obtinut numeroase beneficii cu ajutorul solutiilor integrate pentru managementul afacerii

Cu ajutorul aplicatiei ERP mobile, reprezentantul de pe teren poate sa ofere clientului informatii reale despre stoc si pret, informatii legate de situatia lui financiara […] Pot spune ca s-a scurtat foarte mult timpul pentru preluarea si livrarea comenzilor.

Exporturile si prelucrarea de date, posibilitatea de a urmari istoricul facturilor si situatiile clientilor, precum si evolutia unui produs si tendintele lui pe piata, alaturi de capacitatea de a face previziuni legate de comenzi sunt alte aspecte importante obtinute cu sistemele Senior Software.

logo kreativ com testimonial implementare solutii software erp
Attila Simon
Director General – Kreativ

Cu ajutorul platformei de e-commerce, distribuitorul poate sa eficientizeze si mai mult procesul de vanzare, sa imbunatateasca relatia cu clientii si sa creasca numarul de comenzi livrate. In plus, sistemul BI ii permite companiei sa obtina o imagine completa asupra intregii afaceri, precum si asupra directiei de business pe care trebuie sa o urmeze.

Noi avem in spate o solutie integrata si un partener de incredere cu care colaboram de peste 10 ani.[…] Senior Software chiar asculta cererile clientilor si adapteaza toate solutiile, in functie de nevoile companiei, facandu-le sa fie mult mai usor de folosit, mult mai viabile si mai stabile pe viitor.[…] Daca nu as fi avut solutia de la Senior Software, nu as fi supravietuit momentelor dificile din toti acesti ani.

- a completat Attila Simon.

Sustinut de solutiile software perfect integrate, distribuitorul a reusit sa depaseasca cu succes provocarile cu privire la: procesarea volumelor mari de date, vizibilitatea asupra informatiilor si optimizarea proceselor de lucru.

Despre Kreativ

Compania Kreativ distribuie la nivel national unelte profesionale si materiale de instalatii. Cu un portfoliu de circa 15.000 de produse si o cifra de afaceri de aproximativ 9 milioane de euro, compania este activa pe piata romaneasca prin intermediul a 4 divizii: Novapex – instalatii sanitare, de incalzire si ventilatie HRV, Bolman – accesorii, echipamente, scule electrice si manuale, DIY – produse pentru bricolaj, Magazine online – SculeShop si Shopinstalatii.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link