Studiu de caz VIDEO

UrsPack controleaza mai eficient costurile de productie, vanzarile si stocurile cu sistemele integrate ERP si BI

Afla din video toate beneficiile obtinute de catre UrsPack, producator de ambalaje biodegradabile din Suceava, cu solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI!

UrsPack, unicul producator de ambalaje biodegradabile din Romania, destinate exclusiv industriei HoReCa, si-a automatizat si optimizat procesele de business cu solutiile ERP si BI de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de circa 3 mil. EUR, compania produce lunar zeci de milioane de ambalaje din carton, pe care le personalizeaza pentru clienti precum Mesopotamia, Noodle Pack, Salad Box etc., iar pentru 2023 preconizeaza o dublare a cifrei de afaceri cu ajutorul noilor solutii.

Ce beneficii a obtinut producatorul?

UrsPack a inceput sa foloseasca sistemele integrate ERP – soft pentru gestionarea resurselor si BI – soft pentru raportare, analiza si vizualizare date, in octombrie 2022, obtinand o gama larga de beneficii pe toate segmentele de business, inca din primele luni de utilizare. Printre schimbarile inregistrate dupa implementarea solutiilor Senior Software se numara:

Control crescut asupra stocurilor si asupra costurilor cu privire la productie

Acces usor la informatii actualizate, structurate intr-o baza unica de date

Rapoarte detaliate si analize rapide (fluctuatia costurilor, vanzari, produse etc.)

Control asupra relatiei cu clientii si acces la istoricul interactiunilor cu acestia

Estimari realiste pe zona de vanzari si strategii de business mai eficiente

Automatizarea companiei, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor

In fiecare an, incercam sa ne dezvoltam tot mai mult si sa fim din ce in ce mai eficienti, iar un impediment foarte mare a fost faptul ca nu am avut un program destul de bun care sa ne ajute in acest sens.

Senior Software a venit cu o solutie excelenta pentru a digitaliza tot ceea ce se intampla in companie, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor, iar acest lucru ne ajuta sa ne dezvoltam intr-un ritm armonios si foarte bine controlat. Sistemele ne permit sa scalam vanzarile si sa gestionam fiecare produs, sa ne dam seama unde avem pierderi, unde putem face mai mult, astfel incat sa obtinem profit mai mare.

Vasile Avram Ursaciuc, Administrator – UrsPack

Automatizarea companiei urspack, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link