Producatorul de ambalaje biodegradabile UrsPack tine costurile productiei sub control si gestioneaza activitatea de vanzari cu sistemele ERP si BI

UrsPack, unicul producator de ambalaje biodegradabile din Romania care se adreseaza exclusiv industriei HoReCa, tine sub control stocurile si costurile productiei si gestioneaza eficient activitatea de vanzari cu solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software. Datorita beneficiilor pe care le-a obtinut in urma utilizarii sistemelor integrate de la Senior Software, producatorul preconizeaza ca in 2023 isi va dubla cifra de afaceri.

UrsPack, jucator de top din industria de ambalaje biodegradabile din Romania, foloseste sistemele SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBIsoft Business Intelligence pentru raportare, analiza si vizualizare date, furnizate de Senior Software. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro, compania suceveana realizeaza lunar zeci de milioane de ambalaje biodegradabile din carton, pe care le personalizeaza pentru clientii din industria HoReCa.

Producatorul de ambalaje biodegradabile a obtinut nenumarate beneficii cu ajutorul solutiilor integrate pentru managementul afacerii, printre care se numara: controlul costurilor de productie si al stocurilor, dar si o imagine clara asupra intregii afaceri. Pe baza rezultatelor inregistrate pana in prezent (studiu de caz video), acesta si-a propus sa dubleze cifra de afaceri in 2023.

Ne-am dorit in mod special sa avem control asupra costurilor de productie. Sistemele Senior Software au influentat pozitiv atat partea de productie si vanzari, cat si cea de depozit si livrare. In zona de productie putem estima un consum si un cost mult mai realistic […] Referitor la zona de depozit – livrare, ne ajuta mult sistemul cod de bare si procesul de scanare, pentru ca ne ofera control asupra stocurilor.

SeniorVisualBI ne ajuta prin rapoartele pe care le putem scoate cu privire la clienti, parteneri, produse, vanzari. Putem realiza analize rapide referitoare la fluctuatia costurilor, a vanzarilor catre anumiti clienti si in legatura cu evolutia produselor dupa criterii de interes. De asemenea, solutia de Business Intelligence ne ajuta in tot ceea ce inseamna estimari pe termen mediu si lung.

logo urspack 2023 mic
Lucian Gradinaru
Director Executiv - UrsPack

provocarile urspack

Pana la inceperea colaborarii cu Senior Software, compania a intampinat mai multe dificultati, precum:

Lipsa acuratetei datelor de interes

Lipsa vizibilitatii asupra costurilor de productie

Inexistenta situatiei stocurilor din depozite

In plus, raportarile cu privire la clienti, produse, parteneri si vanzari necesitau mult timp si alocarea unui numar mare de resurse, iar, in final, acestea nu cuprindeau intotdeauna informatii detaliate si actualizate. Totodata, compania intampina probleme si pe partea de structurare si gestionare a informatiilor rezultate din relatia cu clientii.

Pana la inceperea colaborarii cu Senior Software, compania a intampinat mai multe dificultati

In fiecare an, incercam sa ne dezvoltam tot mai mult si sa fim din ce in ce mai eficienti, iar un impediment foarte mare a fost faptul ca nu am avut un program destul de bun care sa ne ajute in acest sens.

Senior Software a venit cu o solutie excelenta pentru a digitaliza tot ceea ce se intampla in companie, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor, iar acest lucru ne ajuta sa ne dezvoltam […] Sistemele ne permit sa scalam vanzarile si sa gestionam fiecare produs, sa ne dam seama unde avem pierderi, unde putem face mai mult […] Suntem foarte multumiti de aceste sisteme si, impreuna cu Senior Software, vom dezvolta UrsPack ca sa ajunga acolo unde ne dorim.

- a declarat Vasile Avram Ursaciuc, Administrator - UrsPack.

Producatorul UrsPack si-a propus ca in perioada urmatoare sa imbunatateasca serviciile oferite clientilor cu ajutorul portalului ecommerce B2B.

Despre UrsPack

UrsPack este unicul producator de ambalaje biodegradabile, cu capital 100% romanesc, care se adreseaza exclusiv industriei HoReCa. Compania produce, personalizeaza si comercializeaza o gama variata de ambalaje din carton pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii. Businessul dispune de o suprafata de 5.000 mp, are 70 de angajati si puncte de lucru in toata tara, producand lunar zeci de milioane de ambalaje.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link