Creste profitabilitatea afacerii tale si controlul asupra proceselor financiare cu Solutia CPM

Alege singura solutie de Bugetare si Planificare cu Business Intelligence integrat si vei putea sa:

Scazi timpul de prelucrare si consolidare a datelor financiare
Planifici si monitorizezi bugetele companiei pe baza unor informatii corecte si actualizate
Testezi diverse scenarii financiare si evaluezi impactul lor asupra rezultatelor companiei

Ce este Solutia CPM (Corporate Performance Management)?

Solutia CPM (Corporate Performance Management – cunoscuta si ca Enterprise Performance Management sau EPM) este o solutie de Management al Performantei companiei.

Iti permite sa planifici bugetele si sa realizezi rapoartele financiare interne cu posibilitatea de a masura si monitoriza in timp real impactul deciziilor asupra performantei companiei.

Vei putea ajusta din mers planurile pe termen scurt, mediu sau lung, astfel incat obiectivele financiare sa fie atinse.

Companii care au ales deja Solutia CPM

De ce as alege Solutia CPM?

Pentru ca este singura care combina functionalitatile a trei solutii distincte in una singura

2017 cpm imagine financiar romania

Cu ce ma poate ajuta Solutia CPM?

Optimizarea procesului de Analiza si Planificare a Bugetelor Companiei

Procesul tau de planificare bugetara va fi mai eficient, mai sigur si mai usor de controlat. Acest lucru este posibil deoarece, spre deosebire de Excel, mediul de planificare multidimensional al sistemului CPM reuneste intr-un singur loc informatiile provenite din diverse surse.

Astfel, avand toate datele centralizate poti crea variantele de buget necesare (ex: pesimista, optimista, realista). Dupa aprobarea variantei de buget dorita, aceasta va fi propagata instant in companie, in una sau mai multe sisteme/baze de date utilizate intern. De asemenea datele pot fi protejate prin blocarea celulelor si limitarea accesului in functie de roluri.

Budget workflow cpm financiar 2017
Versiuni de buget si forecast cpm financiar 2017

Simularea diferitelor Scenarii de Business si crearea de Analize Predictive

Vei putea crea extrem de rapid si usor modele de simulare care reflecta intocmai provocarile de business, reusind astfel sa evaluezi potentialul impact al deciziilor inainte ca acestea sa fie luate.

Modelul predictiv automat al sistemului CPM permite executia de previziuni extrem de precise intr-o fractiune din timpul si efortul aferent sistemelor traditionale (ex. Excel). Poti crea un numar nelimitat de versiuni si scenarii de bugetare, avand posibilitatea de a urmari evolutia lor in timp si de a le compara cu rezultatele obtinute.

Crearea Rapoartelor Financiare si realizarea Consolidarii Financiare

Sistemul CPM combina interfata intuitiva de tip drag and drop, un set cuprinzator de grafice si integrarea MS Office cu functii de notificare si distribuire a informatiei catre alte persoane. Astfel vei putea crea si distribui rapid orice tip de raport in cadrul organizatiei. Mediul self-service iti da posibilitatea de a personaliza orice raport si de a obtine imediat raspunsurile dorite.

Solutia adreseaza si provocarile carora organizatiile multi-entitate trebuie sa le faca fata: reconcilieri intercompany, ajustari de consolidare si raportare la nivel de grup.

Consolidare financiara cpm financiar 2017
Monitorizarea Profitabilitatii si Analiza Business-ului pana in cel mai mic detaliu

Monitorizarea Profitabilitatii si Analiza Business-ului pana in cel mai mic detaliu

Mediul integrat BI & CPM iti permite sa creezi modele sofisticate de alocare a costurilor si a veniturilor si sa generezi cu usurinta rapoarte detaliate privind profitabilitatea companiei.

Analiza datelor va fi mult mai rapida, deoarece vei putea trece cu usurinta de la vizualizari de ansamblu la analize extrem de detaliate, identificand factorii care au generat modificarile si descoperind tipare ascunse.

Ce spun clientii Solutiei CPM?

Ce alte avantaje aduce Solutia CPM?

icon Informatiile pot fi cautate folosind un limbaj natural v2
Informatiile pot fi cautate folosind un limbaj natural

Vei putea cauta rapid informatiile de care ai nevoie prin introducerea unor cuvinte cheie in forma de cautare sau prin folosirea microfonului si adresarea directa catre sistem.

icon Analizele si rapoartele pot fi generate printr-o simpla cautare
Analizele si rapoartele pot fi generate printr-o simpla cautare

Vei putea introduce sub forma de text informatia pe care o cauti, iar sistemul genereaza automat un raport potrivit pentru cerinta realizata sau va identifica si lista toate rapoartele existente care se potrivesc cautarii.

icon Informatiile din rapoarte pot fi narate de catre sistem
Informatiile din rapoarte pot fi narate de catre sistem

Solutia CPM genereaza descrieri inteligente ale analizelor si rapoartelor, care evidentiaza cele mai importante sau mai interesante informatii pe care acestea le contin, sub forma de continut de tip text sau voce.

icon Acces la datele din sistem de pe orice dispozitiv
Acces la datele din sistem de pe orice dispozitiv

Solutia CPM este adaptata pentru touch screen, ceea ce inseamna ca poti avea acces la datele necesare de oriunde in timp real.

icon Crearea automata de prezentari pe baza rapoartelor v2
Crearea automata de prezentari pe baza rapoartelor

Vei putea crea o versiune personalizata a rapoartelor pe care le urmaresti, apoi le poti salva sub forma unei prezentari live.

icon Colaborare in timp real intre utilizatori
Colaborare in timp real intre utilizatori

Vei putea lucra simultan pe aceleasi analize cu alti colegi din companie. Poti crea grupuri de utilizatori si folosi chat-ul din sistem pentru a lua legatura cu persoanele potrivite.

Inlocuieste clasicele fisiere Excel cu o solutie interactiva de bugetare, raportare si analiza

Meniu

Demonstratie Gratuita a Solutiei CPM
Completeaza formularul si in maxim 24 de ore unul din consultantii nostri te va contacta pentru a programa o demonstratie gratuita.

close-link

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea completa a Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link