VIDEO: Rapoartele din solutia CPM te ajuta sa iei decizii
mai repede si mai bine!

Cashflow, vanzari, P&L, bugete: niciodata nu a fost mai usor sa le analizezi!

Solutia CPM (Corporate Performance Management – cunoscuta si ca Enterprise Performance Management sau EPM) este conceputa pentru a aborda intr-un mod cat mai eficient provocarile cheie in procesul decizional al unei afaceri. Astfel, cu ajutorul unei singure platforme integrate, vei putea sa:

Realizezi rapid rapoarte, analize sau prognoze economice si financiare

Controlezi in detaliu veniturile si costurile, in timp ce analizezi profitabilitatea

Planifici mai usor bugetele, testand diverse scenarii de business

Optimizezi cu usurinta fluxurile de lucru si colaborarea in cadrul companiei

Sincronizezi strategia companiei cu obiectivele fiecarui departament

Ce spun clientii:

“Am ales sistemul CPM deoarece era necesar sa optimizam procesul de bugetare interna. Solutia de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.”
Daniela Vasile Director Financiar Porsche Romania
“Primul lucru pe care l-am observat dupa implementarea solutiei CPM a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil.”
Daniela Petra CFO Regina Maria

Solutia CPM permite transformarea strategiilor de business in activitati concrete prin:

Fluxuri de lucru

Pot fi construite, personalizate si gestionate orice fel de fluxuri de lucru, de la cele simple de aprobare, pana la procese complexe de bugetare, multi-companie si multi-valuta.

Modele de business

Pot fi create rapid modele sofisticate de simulare si suport al proceselor de business, prin intermediul unui set cuprinzator de reguli de business.

Scenarii What-if si What-for

Functionalitatile what-if si what-for sunt combinate cu capacitatea de a crea si gestiona scenarii, facilitand compararea diferitelor ipoteze de afaceri si simularea coerenta a rezultatelor viitoare.

Planificare integrata

Gestionarea integrata a tuturor fazelor planificarii, atat pe verticala, cat si pe orizontala, ofera posibilitatea de a evalua si simula impactul deciziilor de business asupra intregii companii.

Inserare avansata a datelor

Solutia pune la dispozitie: reguli de validare, securitate la nivel de rol, blocare celule, campuri calculate, distributie date pe baza de calcule, calcule in timp real si multe altele.

Comentarii si fisiere

Este permisa adaugarea de comentarii si asocierea oricarui tip de fisier cu o celula, pentru a oferi astfel informatii suplimentare cu privire la datele continute de aceasta.

Model dinamic de date

Noi entitati pot fi adaugate intr-un mod controlat in timpul unui proces de planificare si poate fi simulat imediat efectul unui nou scenariu asupra intregului model de business.

Inserare date multi-user

Se poate face simultan de catre mai multi utilizatori prin intermediul unei functii logice native, care distribuie automat orice modificare asupra datelor catre toate detaliile acesteia.

Integrare cu MS Office

Pot fi accesate modele multidimensionale de date prin intermediul extensiei Office direct in fisierele Excel, documentele Word sau slide-urile PowerPoint.

close-link
close-link
close-link
close-link