VIDEO: Importanta trasabilitatii in procesul de realizare a bugetelor

Vrei sa stii cine, ce, cand si cum completeaza datele cu privire la buget? Afla cat de usor este sa realizezi si sa analizezi bugetele cu ajutorul solutiei CPM/EPM!

CPM (Corporate Performance Management – cunoscuta si ca Enterprise Performance Management sau EPM) este o solutie moderna si intuitiva de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional. Procesele de bugetare, planificare si prognoza devin mult mai fiabile si mai putin costisitoare.

Alatura-te companiilor care folosesc solutia CPM

Astfel, obtii control total asupra proceselor de bugetare si planificare financiara si reusesti sa iti atingi obiectivele de crestere ale companiei cu cele mai noi tehnologii disponibile.

Solutia CPM permite un management mai usor al bugetelor, intr-o singura platforma care ofera:

Fluxuri de lucru

Pot fi construite, personalizate si gestionate orice fel de fluxuri de lucru, de la cele simple de aprobare, pana la procese complexe de bugetare, multi-companie si multi-valuta.

Analize complexe

Sistemul asigura un control sporit asupra tuturor proceselor din companie si permite gestionarea si personalizarea de dashboarduri multiple. Utilizatorii pot realiza analize amanuntite si pot interactiona in timp real cu datele analizate in functie de nivelul lor de securitate.

Planificare si simulare

Solutia CPM ofera posibilitatea de a planifica mai multe variante de buget si asigura un mediu de planificare multidimensional in cadrul caruia poti realiza scenarii si simulari privind impactul evenimentelor viitoare asupra evolutiei indicatorilor.

Integrare cu MS Office

Functionalitatile avansate ale solutiei ofera posibilitatea de a transmite rapoarte Excel sau Word personalizate la momente programate sau cand un anumit eveniment are loc.

Ai nevoie de mai multe informatii? Descarca prezentarea Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link